Gruppträning/spinning

Spinning – Mix

Mix – tempot som passar alla! Härlig blandning av backar och raksträckor.

Mix är för dig som är en lite mer erfaren spinnare men som inte nödvändigtvis vill krypa ut från spinningsalen när passet är slut. Märk väl att om du lyder instruktören så behöver du inte oroa dig för att gå hem otrött!

Center (30 min)

Bålstyrka och bålstabilitet är det vi punktmarkerar under detta pass. Tåligare rygg, starkare mage och snyggare rumpa skaffar vi här! Passet är 30 min!

BodySolution

Ett konditionspass med en tvist! Här inleds passet med styrketräning och övergår sedan till svettig konditionsträning på bräda! Fokus ligger på kondition. Styrka och bräda!

Vattengympa

Traditionell vattengymnastik med touch av Hälsostudion. Roligt blandpass med inslag av kondition och styrka. Passar alla!

Muskelpass

Styrketräning till glad musik! Koreograferad träning för hela kroppen! Kul och svettigt!

Muskelvarv

Stationsträning för att uppnå en så allsidig styrketräning som möjligt. Passar både nybörjaren och veteranen!

Styrka/Balans

Här tar vi hjälp av både Bosubollen och hantlar för att utmana kroppens muskler. Funktionell träning som formar, stärker och förebygger skador! Passar alla!

Mammagympa (45 min)

Ett specialutformat pass för nyblivna mammor. Vi fokuserar på de mest gravidpåverkade områdena och stärker upp kroppen igen. Din baby är välkommen!

Styrka 50+

Styrketräning för alla över 50 år. Vi tränar styrka och mjukar upp kroppen ordentligt efteråt. De sista minuterna blir det avslappning. Även fokus på stretch!