Om ossVälkommen till Hälsostudion i Skara

I samma byggnad som fritidsgården Tellus brukade ligga finns Hälsostudion. Vi har funnits sedan 1989 men bytte lokaler 2012 då vi växt ur våra gamla. Tack vare vår centrala position är det lätt att hitta oss och vi finns alltid nära till hands.

Vi erbjuder kvalitet. Med lång erfarenhet inom träning och rehab har vi kunnande och förståelse både för individens behov/önskemål samt större grupper av olika människor.

 

Vårt mål är att alla människor, oavsett ålder, storlek eller kön ska känna sig välkomna och hemma hos oss. Vi tror på personlig kontakt med våra besökare och att alla har rätt till den hjälp eller stöttning man är ute efter.

Vi har ett genuint intresse för människor och förstår att då alla är olika, förväntar alla sig olika saker – vilket vi försöker tillgodose på bästa sätt! Antingen Du är social och gärna pratar en stund eller om Du föredrar att vara ifred vill vi ge Dig det Du vill ha.

 

Det är tryggt att komma till oss. Vi arbetar med leg. kiropraktor Jonas Svensson som finns till hands att rådfråga o att samverka med. Sjukgymnast David Agah – ADDAs sjukgymnastik – har vi också samarbete med och i våra lokaler finns även Helena Davidsson- Massagestudion. Hos oss får du fullgod service.

Vi finns alltid tillgängliga om Du har frågor eller funderingar kring din träning. Vi har ett brett utbud av aktiviteter att erbjuda.

Alla kan hitta någon träningsform som passar, vilket vi gärna hjälper till med.